Om oss

Velkommen til Ford Performance Club Norway. Hos oss kan alle som har interesse for Ford sine litt grommere modeller bli medlem. Spiller ingen rolle om du har bil eller ikke – alle er velkomne!

Vi har ett F.P.C.N Crew med representanter ifra forskjellige distrikter, som jobber lokalt med å få tak i flere medlemmer og arrangere lokale treff & cruisinger. Vi har med folk fra: Trøndelag, Hedmark, Sørlandet, Østlandet.

Har du lyst til å engasjere deg litt? Si ifra så har vi en plass i Crewet til deg.

Her i klubben godtar vi ALT av grombilene til Ford: Mustang, GT, ST, RS, XR, St-line, Raptor og alt av våre andre spesielle Ford’er man burde være stolt av å vise fram.

Vi jobber med å få laget opp klistremerker og klær. Men siden vi er en non profit klubb! Så må det tas opp bestillinger på dette før vi kan lage en ordre og bestille.

Skiltrammene våre er derimot på plass. Disse koster 50,- kr pr.stk, pluss frakt om de må sendes.

Vi i Ford Performance Club Norway ønsker og etablere samarbeid med andre klubber som deler samme interessen for Ford som vi har og på den måten kan vi planlegge og få til mye morsomme treff, cruisinger osv

Tilslutt så vill vi oppfordre alle til å tenke litt over hva dere poster og kommenterer! Vær mot andre som du vill att dem skal være mot deg.

Hilsen F.P.C.N